Blog Janneke Roozen | Welke extra hoorhulpmiddelen passen er bij mij en mijn hoortoestel?

Consument
Blog Janneke Roozen | tips voor slechthorenden

Wanneer je denkt aan hooroplossingen, denken de meeste mensen aan een hoortoestel. En vaak begin je daar ook mee. Toch zijn er daarnaast nog hooroplossingen die aan een hoortoestel gekoppeld kunnen worden. Televisie kijken en gesprekken voeren met meerdere mensen blijven vaak een uitdaging wanneer je slechthorend bent. Ook wanneer je gebruik maakt van een hoortoestel. Sommige mensen kunnen dan ook baat hebben bij accessoires die hierbij extra ondersteuning bieden.

Er zijn verschillende accessoires en hoor hulpmiddelen om uit te breiden. Uiteraard verschilt dit per merk en model, maar de mogelijkheden zijn er. Janneke probeerde er een aantal uit en schreef er een artikel over. Waarin je leest welke accessoires er zijn, maar ook wat haar ervaring hiermee was. Daarnaast geeft zij jou tips hoe je ze het beste kunt uitproberen.

Lees hier de tips van Janneke voor accessoires bij hoortoestellen.

  Janneke Roozen slechthorend

Over Janneke Roozen
Janneke Roozen was dertig toen zij door een aandoening aan haar oren plotseling slechthorend werd. Zij moest een nieuwe manier vinden en zichzelf verder ontwikkelen om goed te kunnen blijven functioneren. Zij schrijft hierover op haar website en wij delen regelmatig haar ervaringen en tips over diverse onderwerpen.

gerelateerde pagina's: