Comfoor introduceert een nieuwe lijn afdrukmaterialen: Akouz Light, Medium en Heavy

Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

De afdrukmaterialen Comfoor MILD, MEDI en FERM worden vervangen door Akouz Light, Medium en Heavy. Comfoor heeft een aantal vernieuwingen doorgevoerd in hun lijn afdrukmaterialen. De producten hebben dus niet enkel een nieuwe naam, met de verbeterde producten kunt u nog efficiënter werken.

Een goede afdruk begint met goed afdrukmateriaal
De nieuwe siliconen afdrukmaterialen Akouz Light, Medium en Heavy zijn speciaal gemaakt voor digitale productie. De productieafdeling kent de eigenschappen en werking van deze afdrukmaterialen en zorgt ervoor dat, als de audicien de bestelling doorgeeft met de keuze voor het juiste afdrukmateriaal bij het gehoorverlies, de maatwerkproducten de optimale pasvorm krijgen.

Bekijk de video:
Video Akouz afdrukmaterialen Comfoor

Comfoor MILD wordt Akouz Light
Dit nieuwe afdrukmateriaal met een lage viscositeit geeft geen drukopbouw in het oor. Het geeft perfect de nuances in de gehoorgang en oorschelp weer en is geschikt voor kinderaudiologie, ITC/Deep-Fit, microtie, exostosen en CIC’s.

Comfoor MEDI wordt Akouz Medium (Rapid)

Dit afdrukmateriaal wordt gebruikt voor zwakke tot gemiddelde gehoorverliezen en is een zeer licht drukopbouwend materiaal. Akouz Medium is geschikt voor IHO en AHO toestellen en RIC-toepassingen (m.u.v. Deep-Fit).

Comfoor FERM wordt Akouz Heavy (Rapid)

Dit is hét afdrukmateriaal voor zware gehoorverliezen en gehoorbescherming. Het materiaal is drukopbouwend en sluit perfect af.

De cartridges zijn geschikt voor de Automix 2, Automix2-T en Variomix mengpistolen.

Efficiënter werken met de nieuwe afdrukmaterialen van Akouz
Zowel Akouz Medium als Akouz Heavy zijn een ‘Rapid’ variant, wat betekent dat de afdrukken in 90 seconden uitgehard zijn in het oor. Hierdoor zijn afdrukken sneller klaar dan voorheen en kan er nog productiever gewerkt worden.

Daarbij geeft Akouz Medium Rapid een extra indicatie wanneer het materiaal uithardt; tijdens het uitharden verandert de kleur van het materiaal van blauw naar wit, zodat het gelijk zichtbaar is wanneer de afdruk klaar is. 

Ga voor meer informatie en bestellingen naar de website van Comfoor.
NB Comfoor MILD, MEDI en FERM zijn vanaf heden niet meer leverbaar. 

gerelateerde pagina's: