Signia introduceert 3 nieuwe hoortoestellen: Styletto X - Silk X - CROS X

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

Styletto X

Dit hoortoestel transformeert het imago van hoortoestellen van noodzakelijke medische apparatuur naar zeer geavanceerde hearwear™. De verfijnde slim-line styling van Styletto X helpt de eerste stap te zetten naar het dragen van een hoortoestel. 

Styletto X is geschikt voor een breed scala aan gehoorverliezen, waaronder licht, matig en ernstig gehoorverlies via de verwisselbare miniReceivers 2.0.

Het toestel biedt Signia Xperience met YourSound-technologie en akoestische- en bewegingssensoren voor helder geluid en optimaal spraakverstaan, zelfs in rumoer. De innovatieve draadloze Qi-laadtechnologie met een draagbare oplader in zakformaat zorgt voor maximaal 3 dagen gebruik, vrij van stekkers of kabels.

Met Styletto X geniet de gebruiker van volledige connectiviteit met Bluetooth-apparaten, onze revolutionaire Signia Assistant en Signia TeleCare voor virtuele afspraken en volledige fijnafstelling op afstand.

Signia Styletto X

Silk X

De nieuwe Silk X is de ideale hooroplossing voor wie discretie boven alles stelt. De enige ready to wear 'Completely In Canal' (CIC) toestel die beschikbaar is binnen het succesvolle Signia Xperience platform zorgt voor duidelijk spraakverstaan in een discreet formaat.

Silk X in een oogopslag:

  • Bijna onzichtbaar in het oor voor volledige discretie
  • Verbeterde geluidsverwerking door de Xperience chip
  • Click Sleeves voor een snelle en eenvoudige instant-fit
  • Discrete afstandsbediening via de Signia App en miniPocket
  • TeleCare voor virtuele afspraken en fijnafstemming op afstand

Signia Silk X

CROS X

Signia biedt een zeer uitgebreid portfolio aan CROS-toestellen. De nieuwe CROS X-hooroplossingen bieden de ultieme keuze aan stijlen en aanpassingen voor mensen met onbehandelbaar gehoorverlies in één oor.

Van ‘s werelds enige instant-fit CIC, CROS Silk X, tot handig opladen via Li-ion en Bluetooth-connectiviteit met CROS Pure Charge & Go X, er is voor iedereen een optimale CROS-oplossing. Signia’s bekende binaurale audioverwerkingssysteem op het Signia Xperience-platform zorgt voor superieur spraakverstaan ​​in lawaai.

 

Signia CROS X

 

Informeer naar Signia hoortoestellen bij uw audicien en vraag naar de mogelijkheden die het beste bij u passen. 

gerelateerde pagina's: