Nieuws

Verslag en video GAIN-event 2022 | complete hoorzorg in kaart | 26 september 2022

Tijdens het GAIN-event afgelopen maandag 26 september maakten we met meer dan 300 hoorzorgprofessionals een hoorreis, door alle beschikbare hooroplossingen, het klantenbrein, klantgedrag en de klantbeleving. We bespraken een complete benadering van hoorzorg in de verschillende hoorfases in iemands leven. Lees hier het verslag, download de hoorkaart en belangrijkste tips en kijk het event terug!

Lees meer

Verslag en video GAIN-event 2021 | De kracht van innovatie | een reis door het verleden, het heden en de toekomst van de hoorzorg

Tijdens het GAIN-event afgelopen maandag 31 mei maakten we met meer dan 300 hoorzorgprofessionals een reis door het verleden, het heden én de toekomst van de hoorzorg. We wierpen een blik op de ontwikkelingen van de afgelopen 30 jaar en we keken vooruit naar de komende 30 jaar. Het programma had als rode draad het thema ‘innovatie’. Een mooie manier om het 30-jarig jubileum van GAIN te vieren. Lees hier het verslag van de reis door de tijd en kijk binnenkort de aftermovie.

Lees meer
Deel deze pagina