Phonak introduceert nieuw hoortoestel voor ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies: Naída™ Marvel

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

Phonak kondigt Naída Marvel aan, een volledig verbonden, multifunctioneel super powerhoortoestel voor mensen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. Naída Marvel levert rijk, krachtig geluid en maakt rechtstreeks verbinding met vrijwel elk Bluetooth-apparaat, inclusief smartphones, tv's, tablets, pc's en nog veel meer. Geïntegreerde Marvel 2.0-technologie zoals RogerDirect (een streamer / soloapparatuur) geeft hoortoesteldragers de flexibiliteit om het Roger-signaal rechtstreeks naar beide oren te streamen, wat resulteert in bijna 10x beter dan normaal horen in lawaaierige situaties en op afstand. 

Naída M: Power meets connectivity
Naída M is 's werelds eerste super power hoortoestel dat rechtstreeks verbinding maakt met zowel iOS® als Android ™, of vrijwel elk ander Bluetooth-audioapparaat. Het is ook het enige super power hoortoestel ter wereld dat handsfree telefoongesprekken mogelijk maakt. Ook de classificatie van gestreamde audiosignalen is uniek. Met Naída M kunnen eindgebruikers hun hoortoestellen als draadloze headsets gebruiken terwijl ze de kracht en geluidskwaliteit ervaren die ze verwachten.

"Sinds de introductie van zijn eerste power hoortoestel in 1978, is het merk Phonak toegewijd aan het creëren van power hooroplossingen die uitstekende hoorprestaties leveren", aldus Jon Billings, vice-president marketing bij Phonak. De zesde generatie Naída M bouwt voort op deze erfenis met bekroonde Marvel-technologie. Het resultaat is dat Naída de krachtigste multifunctionele Super Power3-hooroplossing wordt waarmee mensen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies verbinding kunnen maken met iedereen en alles om hen heen. ” 

Marvel uitbreiden en de toegankelijkheid vergroten
Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hebben ongeveer 466 miljoen mensen wereldwijd gehoorverlies. Degenen die onbehandeld blijven, hebben het extreem moeilijk met communiceren met anderen, vaak zijn zij afhankelijk van liplezen en/of gebarentaal. Uit een onderzoek bleek dat de maatschappelijke kosten van deze mate van gehoorverlies alleen al in de VS bijna $300.000 per persoon, het grootste deel hiervan wordt toegeschreven aan verminderde werkproductiviteit.

De combinatie van de power van Naída M met ongeëvenaarde draadloze connectiviteit is speciaal ontworpen om te voorzien in de unieke communicatiebehoeften van mensen met ernstige vormen van gehoorverlies. StereoZoom vermindert de luisterinspanning in ruis met 24% ten opzichte van een niet-directioneel programma en verbetert zelfs geheugenherinnering met 10% meer woorden die worden verstaan worden in ruis. Naída Marvel maakt rechtstreeks verbinding mogelijk met Roger-microfoons om het spraakverstaan ​​in ruis en over afstand te verbeteren en blijft 15 % kleiner en 14% lichter dan vorige versies die een externe ontvanger nodig hadden.

Naída Marvel is vanaf half maart verkrijgbaar bij audicienwinkels. Klik hier voor meer informatie.

gerelateerde pagina's: