Phonak presenteert Naída Paradise voor zwaar slechthorenden

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

De Naída Paradise biedt een ongeëvenaard krachtige hoorbeleving dankzij een next-level krachtig geluid en toonaangevende connectiviteit. Dit Power hoortoestel geeft mensen met een zwaar gehoorverlies de geluidskwaliteit en draadloze connectiviteit die ze hard nodig hebben om verbonden te blijven met hun omgeving. Deze 7e generatie is 14% kleiner, 27% lichter en verbetert de hoorprestaties.

Next level, krachtig geluid
Naída Paradise biedt door de dubbele receiver 141 dB piek gain in het UP model en tot 130 dB voor het oplaadbare model. De nieuwe PRISM™ geluidsbewerkingschip is de motor achter de AutoSense OS™ 4.0 automaat voor een rijk palet eigenschappen die naadloos samenwerken. Zo kunnen de hoortoestellen automatisch zachte spraak beter hoorbaar maken in een rustige omgeving (zonder omgevingsgeluiden meer hoorbaar te maken) of kan het lawaai in een drukke omgeving verminderen. De ingebouwde bewegingssensor merkt wanneer de drager loopt om meer hoorbaarheid in die situatie te geven.

Toonaangevend connectiviteit
Naída Paradise neemt connectiviteitsbarrières weg bij slechthorenden die meer power nodig hebben. Dankzij Phonak’s universele connectiviteit kunnen dragers direct streamen vanaf vrijwel elke smartphone, TV, eBook, laptop, tablet en meer. Alleen de Phonak Paradise technologie maakt het mogelijk met twee Bluetooth® apparaten tegelijk verbonden te zijn, zodat dragers verbonden blijven met hun smartphone en hun video call zonder handmatig tussen beiden heen en weer te hoeven schakelen.

Tevens is Naída Paradise uitgerust met RogerDirect™. Dat betekent dat dragers het geluid van de Roger microfoon direct naar hun hoortoestellen kunnen streamen, zonder extra accessoires aan het hoortoestel. De Roger™ technologie uit 2013 is bewezen de beste manier voor maximaal spraakverstaan in lawaai en/of op afstand. Op grotere afstand verstaan Roger gebruikers zelfs beter dan goedhorenden.

Handsfree telefoneren
Door de combinatie van universele Bluetooth connectiviteit en de hoortoestelmicrofoons fungeren de Naída P toestellen als een draadloze headset. Met de handige TapControl kan de drager met een dubbel tikje op de oorschelp een telefoongesprek accepteren of beëindigen of muziekstreaming pauzeren of stoppen. Een tikje op het andere oor geeft direct toegang tot populaire smartphone voice-assistants als Siri® of Google Assistant™.
Met Naída Paradise wordt een lange traditie van hoortoestelinnovatie voor zwaar slechthorenden voortgezet.

Naída Paradise is vanaf 26 februari in Nederland leverbaar. Neemcontact op met een audicien of lees meer op de website van Phonak.

gerelateerde pagina's: