Starkey Hearing Foundation laat mensenover de hele wereld horen

Consument
Professional

Het is de missie van Starkey om mensen bij elkaar te brengen, hun leven rijker te maken en om het meest optimale uit het leven te halen door hen weer te laten horen.

U kunt de stichting helpen door uw oude hoortoestellen te doneren. Deze kunt bij een zelfstandige audicien of Hans Anders inleveren. U ontvangt als dank een officieel certificaat.

De gebruikte hoortoestellen mogen van ieder merk, van iedere fabrikant zijn. Ze worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en bijna als nieuw bij de internationale missies ingezet, naast vele splinternieuwe Starkey toestellen die het bedrijf zelf doneert.

Wanneer u bij uw audicien uw gebruikte hoortoestellen doneert aan de Foundation, ontvangt u als dank een officieel certificaat waarin uw bijdrage wordt bevestigd en geregistreerd.

Het leven bestaat uit het delen van ideeën, dromen en doelen. Horen is hierbij van vitaal belang. Eén medemens weer kunnen laten horen lijkt een kleine daad van vriendelijkheid, maar kan op termijn een groot effect hebben op de toekomst van onze wereld.

Lees meer informatie in de Nederlandse brochure of op de website van de Hearing Foundation (ENG).

Starkey Hearing Foundation