Unitron breidt Discover Next serie uit

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

Unitron heeft de Discover Next lijn onlangs uitgebreid met de nieuwe Stride AHO-modellen (achter-het-oor) en Insera IHO-modellen (in-het-oor) en bovendien zitten alle hoestellen in de serie boordevol nieuwe technieken. 

Discover Next, de nieuwe serie van Unitron, blinkt uit in geluidbeleving. Communicatie is namelijk meer dan woorden alleen. Er is meer nodig om de werkelijke betekenis te verstaan. Alleen met de juiste weergave van de vaak subtiele details, zoals wie en waar vandaan iemand spreekt, van intonatie en emotie, is dit mogelijk.

Stride M: het kleine AHO-model
Het kleinste achter-het-oor model op Discover Next met ongelooflijke verbindingen, dankzij  Stride M’s toonaangevende made for all connectiviteit.

Insera: discreet IHO-model
Insera Wireless 312 Directioneel is een discreet in-het-oor hoortoestel dat de gevanceerde made for all connectiviteit ondersteunt. Het toestel biedt hands-free, directe verbindingen met iOS™ of Android™ telefoons of tablets.

Remote Adjust
TrueFit 4.3 biedt Discover Next (DX) hoortoestellen de mogelijkheid om op afstand bijstellingen te doen. De hoortoestelgebruiker gebruikt daarvoor de speciale app voor op de smartphone, die overigens tevens een afstandsbediening is.

Met deze modellen is er een ruime keuze uit RIC (luidspreker-in-het-oor), AHO (achter-het-oor) en IHO (in-het-oor) modellen. Met de Soft Speech Lifteigenschap worden zacht gesproken woorden magisch. Dankzij Spectral Speech verbetert het verstaan in rumoer. En voor het allerbeste verstaan in lawaai is RogerDirect de ultieme oplossing.

Meer informatie over de mogelijkheden die Discover Next biedt op de website van Unitron of neem contact op met een audicien.

gerelateerde pagina's: