Unitron introduceert Discover Next serie: betere geluidbeleving voor diverse hooroplossingen

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

Dankzij het Discover Next-platform van Unitron is contact met de mensen om u heen makkelijker dan ooit. De technologie in Unitron's oplossingen zorgt voor beter geluid en meer comfort. In combinatie met de lithium-ionbatterij hebben dragers er extra lang plezier van.

Discover Next is het nieuwste platform van Unitron. Hiermee bent u volledig betrokken bij gesprekken, omdat u in elke omgeving anderen beter kunnen verstaan, zelfs als de ander heel zacht spreekt. Unitron heeft een nieuw product: de MoxiTM Move R. Het is de kleinste RIC (receiver-in-canal) met lithium-ionbatterij. Hij is probleemloos te gebruiken, gaat de hele dag mee en is eenvoudig te koppelen met allerlei apparaten.

Het belangrijkste doel van een hoortoestel is dat de drager beter kan horen in een rumoerige omgeving. SoundCore, de signaalprocessor in hoortoestellen van Unitron, combineert vier krachtige technologieën tot een probleemloze luisterervaring zoals andere mensen die hebben. Dragers horen gesprekken duidelijker in elke omgeving en ervaren meer comfort. Deze technologieën hebben nu nieuwe functies die de luisterervaring nog verder verbeteren. De drager kan beter herkennen wie er praat en waar stemmen vandaan komen. Ook worden subtiele signalen beter opgevangen, zoals de intonatie of de achterliggende emotie. Hierdoor begrijpt de drager beter wat er wordt bedoeld.

Spraak begrijpen is nog maar het begin
Unitron staat bekend om het goede geluid, waardoor de drager goed hoort wat er wordt gezegd. Maar gesprekken zijn complexer dan dat. Voor échte interactie is meer nodig dan geluid en woorden.

Het Discover Next-platform geeft dragers signalen over spraak en de omgeving die diepere betekenis duidelijk maken, zowel in rustige als in rumoerige omgevingen.

  • Soft Speech Lift versterkt subtiele spraaksignalen zonder het totaalvolume te verhogen. Dit levert belangrijke informatie op die de diepere betekenis van zachte gesprekken opheldert.
  • Spectral Speech is een nieuwe, “vierde” dimensie van onze premium binaurale oplossing voor rumoerige omgevingen, SpeechPro. Niet alleen wordt automatisch bepaald waar het geluid vandaan komt, maar Spectral Speech vergroot ook het contrast tussen spraak en rumoer, waardoor cliënten woorden en emoties beter verstaan in complexe omstandigheden.

Met Discover Next kunnen hoorspecialisten innovatieve functies aanbieden waarmee dragers beter kunnen horen.

Producten en accessoires van het Discover Next-platform

  • MoxiTM Move R: RIC met oplaadbare lithium-ionbatterij
  • MoxiTM Jump R (met luisterspoel-optie): RIC met oplaadbare lithium-ionbatterij
  • MoxiTM Fit: RIC met 312-batterij
  • StrideTM P R: AHO (achter-het-oor) met oplaadbare lithium-ionbatterij
  • Equalizer: Een nieuwe functie in de app Remote Plus waarmee cliënten bas-, midden- en hoge frequenties kunnen aanpassen
  • TV Connector: De cliënt kan met een uitstekend stereogeluid luisteren naar series en films door het hoortoestel draadloos te koppelen aan een tv of ander apparaat
  • Remote Control: Een handige, discrete accessoire om het volume aan te passen en te wisselen tussen programma’s
  • PartnerMic: Een gebruiksvriendelijke reversmicrofoon met geïntegreerde AirStreamTM-technologie voor duidelijke spraak.

Scan de QR code en bekijk het filmpje van SoundCore
Gebruik oordopjes of stream naar uw hoortoestel voor een betere luisterbeleving

Unitron SoundCore

Informeer naar Unitron hoortoestellen en het Discover Next platform bij uw audicien en vraag naar de mogelijkheden die het beste bij u passen. 
De Discover Next serie is vanaf 22 juni beschikbaar.

gerelateerde pagina's: