Motion X: de nieuwe serie AHO-toestellen van Signia

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

Signia Motion X is de eerste serie AHO SP-hoortoestellen dat oplaadbaarheid en Bluetooth-connectiviteit biedt. De Motion X is een uitkomst voor iedereen met een gemiddeld tot zwaar gehoorverlies die zijn onafhankelijkheid wilt behouden en optimaal wil kunnen blijven presteren. Signia biedt met dit toestel een nieuwe hoortoestelbeleving, waarmee men in elke situatie kan horen wat voor hen belangrijk is en weer volop kan presteren in het dagelijkse leven.

De nieuwe Signia Motion X-serie zijn slanke, moderne, oplaadbare hoortoestellen. De toestellen in het Motion X-assortiment zijn klein, maar toch voorzien van Super Power en de revolutionaire akoestische bewegingssensoren van het Signia Xperience-platform. Dit maakt ze uitermate geschikt voor de dynamiek van het moderne leven – AHO-prestaties van een hoog niveau.

Signia Motion X

  • Motion Charge&Go X is vergelijkbaar met een 312-toestel en combineert een strak design met Li-ion-oplaadbaarheid, Bluetooth en de Signia Assistant.

  • Motion Charge&Go P X is kleiner dan zijn voorganger zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties in elke situatie. Dit toestel is voorzien van een luisterspoel.

  • Motion Charge&Go SP X overbrugt de kloof tussen Super Power en superfuncties met Bluetooth-connectiviteit, Li-ion-oplaadbaarheid en ringleiding – het biedt tal van nieuwe mogelijkheden in vergelijking met conventionele SP-apparaten.
  • Charge&Go SP X overbrugt de kloof tussen Super Power en functies zoals Bluetooth-connectiviteit, Li-ion-oplaadbaarheid en luisterspoel – het biedt tal van nieuwe mogelijkheden in vergelijking de al bestaande SP-hoortoestellen op de markt.


Alle toestellen in deze serie zijn oplaadbaar en leveren maar liefst 61 uur gebruik op een enkele lading en worden geleverd met Li-ion-laadtechnologie voor volledige flexibiliteit en een optionele lader met unieke UV Dry&Clean-functie voor de Motion Charge&Go P X en Motion Charge&Go SP X.

Voor meer informatie neemt u contact op met een audicien of lees meer op de website van Signia.

gerelateerde pagina's: