Starkey Livio AI ITC R

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

De Livio AI ITC R is het eerste oplaadbare op maat gemaakte IHO-hoortoestel. Met functies als valdetectie en alarmering, live vertalen, ingebouwde virtuele assistent en de allerbeste geluidskwaliteit. Discreet, comfortabel, handig en Lithium-ion oplaadbaar!

Met de Livio Edge AI ITC Series heeft Starkey zoveel meer ontwikkeld dan een hoortoestel alleen. Dit eerste multifunctionele IHO-hoortoestel is gemaakt voor persoonlijk comfort en gemak. Discreet - bediening via een onopvallend tikje op het oor - praktisch én lithium-ion oplaadbaar. Naast de allerbeste geluidskwaliteit maakt dit hoortoestel het leven makkelijker met functies als een ingebouwde virtuele assistent, live vertalen, valdetectie en alarmering.
Gebruikers profiteren verder van features zoals discrete in-ear herinneringen, bijvoorbeeld  voor het innemen van medicatie.

Of de unieke Zelfcheck waarmee een diagnostische test kan worden uitgevoerd. En natuurlijk hoorzorg op afstand. De nieuwe ITC-modellen werken samen met de smartphone voor o.a. fitness-tracking. Geïntegreerde biosensoren maken het mogelijk om de lichamelijke activiteit van de gebruiker te volgen via de Thrive-app.

ITC R is leverbaar als Livio Edge AI 2400, AI 2000, AI 1600, AI 1200 en AI 1000. Lees meer over de Livio Edge serie met kunstmatige intelligentie.

Starkey hoortoestellen bedienen met Smartphone

Er is sinds kort een slimme nieuwe tool waarmee u eenvoudig kunt zien of een smartphone compatibel is met Starkey hoortoestellen. 

Door eenvoudig met de camera van uw smartphone onderstaande QR-code te scannen wordt direct getest of de desbetreffende smartphone compatibel is. U kunt ook op deze link klikken wanneer u vanaf uw smartphone deze pagina bezoekt.

Deze QR-code is ook gedrukt op een kaartje (formaat visitekaartje) en wordt meegestuurd mee met ieder paar hoortoestellen. Zo kunt u in een handomdraai zien of uw smartphone geschikt is voor de uitgebreide Starkey connectiviteit. U behoudt het kaartje en kunt daarmee ook nog op een later moment een andere smartphone checken en eventueel meteen de Thrive-app automatisch downloaden.

Starkey hoortoestel smartphone

Informeer bij een audicien naar de mogelijkheden. Meer informatie op de website van Starkey.

gerelateerde pagina's: