Resound Key serie maakt Organic Hearing-technologie toegankelijk

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

De ReSound Key serie is een volledige reeks hoortoestellen die het geavanceerde chipplatform en de Organic Hearing-filosofie van GN Hearing toegankelijk maakt. De ReSound Key hoortoestellen bieden een heldere, natuurlijke geluidskwaliteit en de nieuwste technologie, zoals oplaadbare opties en state-of-the-art streaming binnen de ZN-categorieën (verzekerde zorg).
 
ReSound Key voegt zich bij de baanbrekende ReSound ONE met M&RIE en ReSound LiNX Quattro in het ReSound-portfolio, dat hooroplossingen biedt voor alle prijsniveaus. Met de Resound Key kunnen nog meer mensen profiteren van de Organic Hearing-filosofie. 

De Organic Hearing-technologie zorgt voor een zo natuurlijk mogelijke geluidsbeleving van de omgeving. De hoortoestellen detecteren de omgeving van de drager en passen zich hierop automatisch aan. De natuurlijke beleving zorgt voor een helder geluid en vergt minder luisterinspanning.
 
ReSound Key werkt met intuïtieve apps, is online aanpasbaar, verbetert de geïndividualiseerde hoorervaring en kan worden aangesloten op een reeks draadloze accessoires voor extra hulp in uitdagende luistersituaties. Het streamen van geluid kan direct via zowel Apple als compatibele Android smartphones. Ook zijn de hoortoestellen met de gebruikelijke hoortoestelaccessoires van ReSound te verbinden.
 
ReSound Key is verkrijgbaar in 10 modellen, waaronder het populaire oplaadbare Receiver-in-Ear (RIE)-ontwerp, aangepaste hoortoestellen en achter-het-oor (AHO)-opties – zelfs met krachtige en superkrachtige modellen voor ernstig gehoorverlies. Dezelfde technologie en modellen zijn overigens ook beschikbaar in het nieuwe Beltone Rely-hoortoestelportfolio.
 
Voor meer informatie over de Resound Key hoortoestellen neemt u contact op met uw audicien of kijk op de website van GN Resound

gerelateerde pagina's: