Marco Veenhuis neemt afscheid bij Veenhuis Medical Audio | Widex

Professional

Richard Zoetemelk is sinds de fusie van Widex en Sivantos eerder dit jaar de General Manager geworden is voor de gehele WS Audiology (WSA) organisatie in de Benelux.

“Twee kapiteins op het schip is er één teveel.”,  aldus Marco. En dus is deze stap na goed overleg gedaan, hetgeen ook Ingrid heeft doen besluiten om samen met Marco te vertrekken. In de afgelopen maanden is hier gezamenlijk naartoe gewerkt en nu is het dan een feit. Deze stap vloeit niet alleen voort uit de fusie. Het lag al in de planning om in de komende jaren afscheid te nemen, zeker na de verkoop van Veenhuis Medical Audio in 2016 aan Widex A/S. Door de fusie komt het afscheid nu eerder.

De familie Veenhuis is een begrip in de audiologiebranche. Marco en zijn vader hebben een duidelijke en bepalende rol gespeeld in het vormgeven van de Nederlandse markt voor audiologische hulpmiddelen. Samen met alle collega’s in Gouda zullen we met trots het Veenhuis en Widex gevoel levend houden, het gevoel waardoor klanten specifiek kozen en kiezen voor het merk Widex in Nederland.

Met het vertrek van Marco Veenhuis is ook door hem de wens geuit om de naam Veenhuis op termijn niet meer te gebruiken in de bedrijfsvoering. Dit betekent concreet dat in de komende maanden de naam van het bedrijf Veenhuis Medical Audio B.V. zal veranderen in Widex B.V.. Dit zal zijn impact hebben op de website, het logo en bijvoorbeeld de e-mailadressen van de medewerkers. 

Marco en Ingrid gaan nu genieten van andere mooie dingen in het leven. Marco heeft aangegeven graag persoonlijk afscheid te willen nemen. Niet in de vorm van een receptie, maar juist door zijn relaties zelf te bezoeken of te bellen in de komende tijd. Bel Marco gerust, voor advies of gewoon om uw dank uit te spreken, om gedag te zeggen.

 

Marco Veenhuis 

gerelateerde pagina's: