Coselgi introduceert Mojo hoortoestellen

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties
Mojo Coselgi hoortoestel

Mojo van Coselgi is een oplaadbaar hoortoestel en is beschikbaar binnen de verzekerde zorg (ZN). De Mojo mRIC R D is het kleinste in zijn soort op de markt. Oplaadbaarheid met lithium-ion biedt tot maar liefst 40 uur gebruik op één enkele lading.

Natuurlijk oplaadbaar
Sinds 1961 levert Coselgi geavanceerde hoortechnologie die mensen nodig hebben om de wereld om hen heen nauwkeurig weer te geven. We begrijpen dat het echte leven zich niet afspeelt in een laboratorium of een kantoor. We werken er hard aan om onze technologieën te combineren met professionele expertise om levensecht geluid te leveren voor natuurlijk horen.
 
Mojo hoortoestellen
Horen is zeer persoonlijk en als u wilt horen wat voor u belangrijk is, is een nauwkeurige weergave van uw wereld essentieel. Mojo hoortoestellen combineren gegevens over hoe u hoort en hoe u uw hoortoestellen gebruikt om geluid te leveren dat op u is afgestemd.

Levensecht geluid, op u afgestemd
De geavanceerde technologie zorgt voor levensecht geluid vanaf de eerste aanpassing. Terwijl u ze gebruikt, analyseert intelligente automatisering de geluiden om u heen en selecteert daarbij het luisterprogramma wat het beste bij uw omgeving past. Wanneer u zelf de instellingen aanpast, onthoudt het Real-Life Preference Log uw persoonlijke programma's. Wanneer dit wordt gedeeld met uw audicien, stelt dit hem/haar in staat uw hoortoestellen af te stemmen op basis van hoe u ze daadwerkelijk gebruikt. Dit resulteert in een hoorervaring die de wereld om u heen nauwkeurig weerspiegelt.
 
mRIC R D – ons kleinste oplaadbare model
U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vervangen van batterijen. mRIC R D is het kleinste oplaadbare model wat achter het oor zit en maakt gebruik van lithium-iontechnologie. Dit betekent dat u tot 40 uur lang kunt profiteren van levensecht geluid voordat u de batterij oplaadt. Volledig opladen duurt vier uur, of gebruik snelladen voor vier uur gebruik in slechts 30 minuten.
 
Geluiden van smartphones, smart speakers, tv's en tablets zijn tegenwoordig een normaal onderdeel van het leven. Met de Coselgi Mojo-app kunt u hier optimaal van profiteren door naadloos verbinding te maken met iOS- en Android-apparaten (Android 10 en hoger, beschikbaar vanaf eind 2021) om audio van hoge kwaliteit rechtstreeks naar uw hoortoestellen te streamen en individuele aanpassingen aan uw hoortoestellen te maken. Met de Acoustic Remote Control App kunt u luisterprogramma's, volume en nog veel meer wijzigen.

Voor meer informatie over de Mojo hoortoestellen van Coselgi neemt u contact op met uw audicien of kijk op de website van Widex.

gerelateerde pagina's: