Unitron introduceert de moxi blu serie

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties
Unitron Moxi Blu hoortoestel RIC LIHO

Unitron introduceert de moxi blu serie, een nieuwe reeks Receiver in Canal (RIC) hoortoestellen, ook wel Luidspreker-in-het-oor hoortoestel (LIHO), in de vrije markt. Voorzien van de sonova prism™ chip levert het blu platform de nieuwste geluidsprestaties, personalisatie en connectiviteit met de digitale wereld. Spontane en onverwachte situaties zijn hiermee geen enkel probleem.
 
Aangepast aan de unieke ervaringen en levensstijl van elke hoortoesteldrager, introduceert Unitron Blu, een innovatief nieuw platform dat is ontworpen om de complexiteit van het dagelijks leven bij te houden. 

Om gebruikers in staat te stellen het onverwachte bij te houden, biedt het nieuwe Blu-platform de volgende generatie geluidsprestaties. Aangedreven door de nieuwe Sonova PRISMTM -chip (Processing Real-Time Intelligent Sound Management) en Unitron's krachtige nieuwe signaalverwerkingssysteem Integra OS, levert Blu een aanpasbare, gepersonaliseerde en bevrijdende hoorervaring. Integra OS optimaliseert de luisterervaring voor de specifieke situatie van elke hoortoesteldrager, van zeer complex tot zeer stil, zodat gebruikers alles kunnen blijven volgen, wat de dag ook in petto heeft. 

Dankzij personalisatie in het moment kunnen gebruikers horen wat ze willen, wanneer ze maar willen. Met Blu en de Remote Plus-app kan tijdelijk de helderheid en het comfort binnen het automatische programma vergroot worden. Voor speciale omstandigheden kan er ook gekozen worden uit maximaal zes optionele en vooraf ingestelde programma's die verder aangepast kunnen worden om spraak te verbeteren, ruis te verminderen of de microfoons te richten, allemaal om aan hun unieke levensstijlbehoeften te voldoen.

Connectiviteit
Blijf in verbinding met Blu's Made-For-All-technologie. Blu is compatibel met Bluetooth-producten en stelt dragers in staat naadloos te communiceren met hun favoriete apparaten. Met de nieuwe tap control bediening hebben Blu-dragers toegang tot virtuele assistenten, kunnen ze telefoonoproepen aannemen en beëindigen, en media pauzeren en afspelen terwijl ze tegelijkertijd zijn verbonden met twee Bluetooth-apparaten, allemaal met een dubbele tik tegen de zijkant van het oor. In totaal kunnen er maximaal acht apparaten gekoppeld worden, waaronder zowel Android- als Apple-telefoons, tablets en andere Bluetooth-apparaten. 

“Onze wereld is steeds meer geworteld in op technologie gebaseerde oplossingen. Naarmate meer van ons overstappen op thuiswerken, groeit het aantal apparaten waarmee we de hele dag verbonden zijn,” vertelt Sandra Fulton, Vice President Group Marketing bij Unitron. "Naarmate de levensstijl van onze cliënten evolueert, moeten ook de producten van Unitron en Blu onze cliënten naadloos in alle aspecten van het leven onderdompelen met volledig vertrouwen in de compatibiliteit van hun hoortoestellen."

Uitgebreide lijn RIC-modellen

De nieuwe Moxi™ Blu-familie is opnieuw ontworpen voor extra draagcomfort en gebruiksgemak, en omvat twee oplaadbare lithium-ion-modellen.
Met de Remote Plus app van Unitron kunnen eindgebruikers hun hoorervaring maximaliseren met in-app herinneringen en instructievideo’s die zijn ontworpen om cliënten naadloos vertrouwd te maken met de nieuwe technologie. Een vrijblijvende proefperiode met alle Moxi Blu-hoortoestellen zorgt er ook voor dat hoortoesteldragers gemoedsrust hebben bij het selecteren van het juiste apparaat voor hun behoeften. 

Unotron Blu
Receiver-in-canal (RIC), ook wel Luidspreker-in-het-oor hoortoestel (LIHO) hoortoestellen, lijken op AHO-toestellen, maar zijn kleiner omdat het luidsprekertje in de gehoorgang wordt geplaatst in plaats van in de behuizing. Vrije markt hoortoestellen worden niet vergoed door de verzekering.
 
Neem contact op met een audicien of lees meer op de website van Unitron.  

gerelateerde pagina's: