Pluggerz Fit: oorstukjes op maat voor AirPods Pro

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

De AirPods Pro van Apple zijn één van de populairste draadloze in-ear muziekoordoppen, die zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en hoge geluidskwaliteit. Voor veel mensen is de pasvorm van de AirPods Pro prima, maar wat als ze niet optimaal in het oor passen of zelfs uitvallen?  

Op maat gemaakt
De nieuwe Pluggerz Fit van Comfoor bieden de oplossing! Geen enkel oor is hetzelfde en vallen jouw oren buiten de norm, dan kun je worstelen met drukpunten of een gebrek aan ondersteuning van je AirPods Pro. 

Pluggerz Fit voor de AirPods Pro zijn op maat gemaakt voor jouw oren. Hierdoor heb je een perfecte pasvorm in je oren en worden de functies en prestaties van jouw AirPods optimaal benut.

Het Fit maatwerk is gemaakt van antiallergisch siliconen materiaal en is makkelijk op je AirPods te klikken (en weer te verwijderen voor het opladen van je AirPods).

Let op: Pluggerz Fit dichten het oor af maar zijn GEEN gehoorbeschermers
 
Voor wie
Ben jij een muziekliefhebber? En houd je van bewegen terwijl je geniet van muziek via je AirPods Pro in-ear speakers? Dan zijn de Pluggerz Fit voor jou. Ze worden gemaakt van een precieze afdruk van je gehoorgang, waardoor ze perfect in je oor passen en ze ongefilterd omgevingslawaai maximaal buitensluiten.

  • Je hoeft door de perfecte afsluiting je muziek niet zo hard te zetten
  • De pasvorm zorgt ervoor dat je AirPods goed in je oren blijven zitten
  • Het maatwerk is eenvoudig op je AirPods te klikken en zit onzichtbaar in je oor
  • Ideaal tijdens het sporten, voor onderweg en voor thuiswerken
  • Je maakt optimaal gebruik van de functies en prestaties van de AirPods Pro
  • Verkrijgbaar in 20 kleuren
     

Let op: dit specifieke maatwerk product is alleen geschikt voor de AirPods Pro. Voor AirPods, AirPods 2 of EarPods zijn er de bekende Pluggerz AirPods Sleeves. 

Kijk voor meer informatie op de website van Pluggerz by Comfoor of vraag ernaar bij uw audicien.