De leden van GAIN

Snel naar:

GAIN is de branchevereniging voor fabrikanten van hoorhulpmiddelen in Nederland.

Waarom organisaties zich bij GAIN aansluiten, leest u in een persoonlijke boodschap van alle leden onderaan deze pagina. Onze gezamenlijke missie leest u hier.

GAIN-leden

Staat uw organisatie volledig achter onze visie?
Wij gaan graag de samenwerking met u aan. Dat kan op veel manieren; het belangrijkst is dat we met elkaar in contact komen.

Statement van alle leden:

Wij geven gehoor met ons lidmaatschap van GAIN, omdat ...

"wij samen streven naar een 100% horende samenleving."

Edwin Mellink - Battery Benelux B.V.

"wij zo het leven weer beter laten klinken."

Elke Claeys - GN Hearing Benelux BV

"wij geloven dat wij niet alléén, maar juist sámen met andere fabrikanten de beste kansen hebben de kwaliteit van de hoorzorg in Nederland steeds verder te verbeteren."

Paul van Weezepoel - Starkey Hearing Technologies

"wij een levensveranderend verschil willen maken voor mensen die last hebben van gehoorverlies."

Lezanie Tietze - Audmet B.V.

"wij de toekomst van de audio-industrie vormgeven op basis van onze geschiedenis, onze innovatie cultuur en onze passie voor uitmuntendheid."

Vincent Ostendorf - Sennheiser Nederland B.V.

"wij op deze manier actief een bijdrage leveren aan een optimale hoorbeleving voor iedereen."

Richard Zoetemelk - WS Audiology Benelux

"miljoenen mensen leven met een barrière omdat ze niet goed kunnen horen. Wij weigeren dit te accepteren. Wij weten zeker dat we samen het verschil kunnen maken."

Cas van Opstal - Sonova Nederland B.V.

"wij zo onze bijdrage kunnen leveren om de individuele hoorzorg in privé situaties te laten doorgroeien naar maatschappelijke hoorzorg bij opleiding, werk en toegankelijkheid."

Per Gisolf - Hoorexpert