Nieuws

U kunt weer naar de audicien!

De audicienwinkels, zowel de ketenbedrijven als de zelfstandige audicienwinkels, gaan weer volledige hoorzorg leveren. Vanzelfsprekend in alle zorgvuldigheid en veiligheid. Hoe dat precies in zijn werk gaat, leest u hier.

Lees meer

Column Hanneke Cobelens | Een veilig thuis

In deze column neemt Hanneke je mee op weg naar veilige en comfortabele thuissituatie voor twee cliënten. "Er blijkt drie jaar geleden al een functioneel voorschrift voor een wek- en waarschuwingssysteem te zijn uitgegeven. Hier hebben zij zelf echter niks mee gedaan, want wisten niet goed hoe ze dit moesten regelen."   Ergotherapie in de hoorzorg slaat een brug tussen de arts of audicien en het dagelijkse leven van de consument. 

Lees meer

Hoorzorg op afstand: de moderne service van uw audicien

Service van uw audicien, zonder dat u daarvoor naar de winkel hoeft? Dat kan. Uw audicien kan namelijk in sommige situaties hoorzorg op afstand uitvoeren, bijvoorbeeld als u een probleem ondervindt of een aanpaswens heeft, bijvoorbeeld in een specifieke luistersituatie. Lees hier twee methoden die juist in deze Coronatijd van grote weerwaarde zijn.

Lees meer
Deel deze pagina