Wek- en waarschuwingssysteem nu te verbinden met smartphone, tablet en smartwatch

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties
Multi Care Systems breidt Visit systeem uit met bleutooth zender. Wek- en waarschuwingssysteem nu te verbinden met smartphone, tablet en smartwatch

Multi Care Systems breidt het wek- en waarschuwingssysteem ‘Visit’ uit met een Bluetooth mobiele telefoonzender. De zender (BE1433) verbindt het Visit-systeem via Bluetooth met smartphone, tablet of smartwatch, waardoor u direct meldingen ontvangt. Vice versa geeft de Visit-ontvanger een melding bij inkomende oproepen en berichten.
 
Het is voor slechthorenden belangrijk dat zij signalen kunnen zien en voelen, wanneer signalen niet meer goed gehoord worden. Hiervoor zijn er speciale wek- en waarschuwingssystemen. Het Visit-systeem van Multi care Systems waarschuwt met harde geluiden, flitsen en/of trillingen bij signalen van bijvoorbeeld de rookmelder. Met de nieuwe mobiele telefoonzender worden deze aangevuld met een notificatie op de smartphone, tablet of smartwatch.
 
Bluetooth
De Mobiele telefoonzender wordt aangestuurd door de nieuwste Bluetooth-technologie en biedt een indrukwekkend bereik van 250 meter in open veld. Hij is voorzien van de Nordic-chipset die een extreem stabiel hardware-platform biedt. De keuze voor Bluetooth als signaaldrager lag dan ook voor de hand. Voor communicatie binnenshuis is het dé wereldwijde standaard geworden, met de verkoop van alleen al in 2020 een duizelingwekkende 4,4 miljard door Bluetooth aangedreven apparaten.


 
Wereld aan mogelijkheden
Een van de beste functies van de Mobiele telefoonzender is dat hij volledige ondersteuning biedt voor het bestaande gamma aan smartphones, smartwatches en tablets die overal de norm zijn geworden. Dit opent een wereld aan mogelijkheden, want iedereen kan het Visit-systeem koppelen aan zijn favoriete mobiele apparaat. In de Visit-app zijn alle apparaten letterlijk binnen handbereik. Met een druk op het scherm personaliseert u meldingen, bekijkt u de meldingsgeschiedenis of werkt u instellingen bij.
 
Personaliseren kan door elke zender en/of accessoire een eigen icoon, naam en locatie in huis te geven. Zo weet u precies in welke ruimte een geluid is gedetecteerd. In de meldingsgeschiedenis is terug te zien welke meldingen gemist zijn. En bij instellingen zijn eenvoudig zenders en accessoires van uw wek- en waarschuwingssysteem toe te voegen of te verwijderen.
 
Vergoed uit de basisverzekering
Informeer bij uw audicien voor meer informatie en over de vergoedingsvoorwaarden of neem contact op met Multi Care Systems.

gerelateerde pagina's: