De nieuwste innovaties van hoortoestel fabrikant Signia

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

Hoortoestel fabrikant Signia biedt nieuwe iconische innovaties aan voor hoortoestelgebruikers. Wij vertellen graag meer over de nieuwste ontwikkelingen die sinds 1 september beschikbaar zijn.

Signia My WellBeing
Hoe worden hoortoestelgebruikers gestimuleerd om hoortoestellen consequent te dragen? De nieuwe My WellBeing features in de Signia app helpen daarbij!
My WellBeing geeft hoortoestelgebruikers vier belangrijke indicatoren over hun algemene gezondheid. De ingebouwde bewegingssensoren in de hoortoestellen maken mogelijk dat hoortoestelgebruikers beter kunnen horen als ze in beweging zijn en meten nu ook automatisch:

  • Hoeveel stappen de hoortoestelgebruiker zet – My Steps
  • Hoe actief de toestelgebruiker is – My Activity
  • Hoeveel de hoortoestellen gebruikt worden – My WearTime
  • En de unieke Own Voice Processing technologie meet hoeveel hoortoestelgebruikers sociaal actief zijn – My Conversations

Meer informatie over My WellBeing vind je hier. 

HandsFree voor iOS via CallControl
Hoortoestelgebruikers met Signia AX hoortoestellen kunnen hun hoortoestellen nu gebruiken om handsfree gesprekken te beantwoorden en te beëindigen via Bluetooth® op hun iPhone of iPad. Met de nieuwe CallControl-functie kunnen inkomende oproepen worden aangenomen (kort indrukken), afgewezen (lang indrukken) en beëindigen (lang indrukken) met de tuimelschakelaar of drukknop. Met de nieuwe tikfunctie kunnen dragers van Styletto AX gesprekken aannemen en beëindigen door simpelweg te dubbeltikken op hun hoortoestel. Om CallControl te activeren dient de firmware van de Signia AX toestellen geupdate te worden in Connexx 9.8. 

Pure 312 AX en CROS Pure 312 AX
Signia Pure 312 AX is de batterijvariant van het Augmented Xperience platform. Na de introductie van de Pure Charge&Go AX, Styletto AX en Insio Charge&Go AX is dit het vierde model op het AX platform. Het toestel is leverbaar in drie prestatieniveau’s, als 7AX, 5AX en 3AX. De Pure 312 AX maakt gebruik van alle bekende AX features. Signia staat bekend om het brede assortiment aan oplaadbare oplossingen, echter blijven er toestelgebruikers die de voorkeur geven aan hoortoestellen die gebruik maken van batterijen. Voor hoortoestelgebruikers met een doof oor is er nu ook de CROS Pure 312 AX zender voorzien van een 312 batterij. 

Meer lezen over Pure 312 AX kan op de website van Signia. 

gerelateerde pagina's: