Ton Heijman neemt afscheid bij Audmet en geeft het stokje door aan Lezanie Tietze

Professional

Na een lang en succesvol dienstverband van ruim 46 jaar gaat Ton Heijman, directeur van Audmet, per 1 oktober 2020 met pensioen.

Ton Heijman trad meer dan 46 jaar geleden in dienst bij Oticon als vertegenwoordiger en is sinds 2005 General Manager van het huidige Audmet (Oticon, Bernafon, Sonic, Philips Hearing Solutions, Oticon Medical en Diatec). In al die jaren heeft hij de onderneming met veel passie en focus naar succes geleid.

Ton Heijman Audmet

Afscheidsreceptie Ton Heijman op 22 september

Op dinsdag 22 september neemt Ton Heijman met een receptie persoonlijk afscheid van de hoorbranche en de relaties die hij hier in de loop der jaren heeft opgebouwd. Relaties zijn namens Audmet B.V. van harte uitgenodigd voor de afscheidsreceptie om zijn jarenlange toewijding en service op het gebied van hoorzorg te vieren.

*UPDATE 
De receptie heeft niet plaatsgevonden in verband met extra maatregelen om besmettingen met het coronavirus te beperken. 

Lees hier het interview met Ton Heijman en Lezanie Tietze in Hoordetail. 

Ton haalt herinneringen op en Lezanie stelt zich voor.


Lezanie Tietze nieuwe Algemeen Directeur

Lezanie Tietze neemt het stokje over van Ton Heijman en wordt algemeen directeur van Audmet. Lezanie Tietze is momenteel General Manager voor Demant in Zuid-Afrika. Bij Audmet zal zij verantwoordelijk worden voor alle wholesale activiteiten van de Demant Group in Nederland en België. Deze activiteiten beslaan zowel hoortoestellen, medische implantaten als diagnostiek, met onder andere de merken Oticon, Bernafon, Oticon Medical, Diatec, Sonic en Philips Hearing Solutions.

Lezanie Tietze

De nieuwe positie van Lezanie Tietze als General Manager bij Audmet zal vanaf 1 september 2020 van kracht zijn. Tot die tijd blijft Ton Heijman formeel verantwoordelijk voor de wholesale activiteiten van de Demant Group in Nederland en België.

Lezanie Tietze heeft Demant in Zuid-Afrika sinds 2010 met succes geleid en is erin geslaagd om zowel solide bedrijfsresultaten als een zeer betrokken multibrand organisatie te creëren in een uitdagende omgeving. Ze heeft een bachelor in Communicatie Pathologie (Spraaktherapie & Audiologie) en een MBA aan de Universiteit van Pretoria. Ze heeft eerder gewerkt als audioloog binnen de National Health Service (NHS) in het Verenigd Koninkrijk en ze had een eigen praktijk in Zuid-Afrika, voordat ze in 2006 bij Oticon in dienst trad als accountmanager.

Tijdens de afscheidsreceptie van Ton Heijman zal ook Lezanie Tietze aanwezig zijn en is er gelegenheid met haar kennis te maken. Ook zijn de CEO van de Demant Group, de heer Søren Nielsen en de Senior Vice President-International Sales, de heer Peter Soelberg aanwezig.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Audmet B.V. via tel. 020-545 5780.