Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2

Consument
Professional

Bij Sennheiser staat klankkwaliteit altijd op de eerste plaats. De nieuwe MOMENTUM True Wireless 2 vormt wat dat betreft geen uitzondering. Toonaangevende audiotechnologie en innovaties hebben ertoe geleid dat deze nieuwe oordoppen altijd en overal de beste luisterervaring garanderen.

Dankzij hun verbeterde ergonomie kunnen ze dag in, dag uit gebruikt worden en de subtiele aanrakingsgevoelige bediening resulteert in een nog gepersonaliseerdere ervaring. Ze zijn met zorg vervaardigd voor de meest veeleisende gebruiker en om het leven aangenamer te maken, elke dag weer.

Ongeëvenaarde stereoklank
Van klassiek tot hedendaags, geen enkel muziekgenre dat geen baat vindt bij de op maat gemaakte drivers van de nieuwe MOMENTUM True Wireless 2-oordoppen. Dat danken ze aan hun diepe bassen, een natuurlijk middenregister en heldere, haarscherpe hoge tonen. Bovendien garanderen de ingebouwde equalizers een luisterervaring op maat. Zo geniet de gebruiker van een verbazingwekkende klank, en dat op ieders eigen voorwaarden.

Focus
De MOMENTUM True Wireless 2 stelt de gebruiker in staat om op het juiste ogenblik op de juiste zaak te focussen. De omgeving wordt als het ware uitgeschakeld en u duikt recht in die onvergetelijke muziek, film of serie. Ook bij onverwachte telefoontjes is de nieuwe actieve ruisonderdrukkingsfunctie ten zeerste welkom. Ze werkt feilloos samen met de uitstekende passieve ruisonderdrukking van de oordoppen om u, ook in rumoerige omgevingen, een ongelofelijk getrouwe hifi-klankkwaliteit te garanderen. Na afloop kan de gebruiker dankzij Transparent Hearing naadloos de focus weer verleggen en betrokken blijven bij wat zich rondom afspeelt.

De hele dag luisteren in alle comfort
De nieuwe batterij garandeert een autonomie van 7 uur die via het laadetui verlengd kan worden tot 28 uur. Over ononderbroken prestaties gesproken! Zin in een filmmarathon? Door het ergonomische design kan de gebruiker in de meest comfortabele omstandigheden genieten van een onovertroffen klank.

Intuïtief en volgens eigen wensen
Beheer muziek, telefoontjes en geluidsvolume eenvoudig met de personaliseerbare touchpadtechnologie die in de beide oordoppen is ingebouwd.Met één druk op de knop is Google Assistant of Apple Siri geactiveerd en de antwoorden komen luid en helder binnen. Met Smart Pause stopt muziek automatisch zodra de doppen verwijderd worden en gaat naadloos voort zodra ze terugplaatst worden.
Ze passen altijd met de bijgeleverde set siliconen ooradapters (in de formaten XS, S, M, L).

Bezoek Sennheiser voor meer informatie en vraag bij uw audicien naar de andere hooroplossingen van Sennheiser. 

 

Punten voor de hoorprofessional
De Sennheiser Sound Academy, het e-learning platform van Sennheiser, is nu geaccrediteerd met StAr-punten. In 12 minuten wordt alles verteld wat u moet weten over de diverse TV-hooroplossingen van Sennheiser. De training wordt afgesloten met een gesimuleerd verkoopgesprek waarin vragen beantwoord moeten worden. Indien alle vragen goed zijn beantwoord, ontvangt u een Sennheiser Certificaat, ondertekend door de CEO’s van de firma; Andreas en Daniel Sennheiser. Het beste advies voor de klant, punten voor de professional. 

gerelateerde pagina's: