Elke Claeys per 1 januari General Manager GN Hearing

Professional

General manager
In juni 2019 trad Elke Claeys in dienst bij GN Hearing Benelux als Sales Director. Met een diploma in audiologie -behaald in 2001- realiseerde Elke zich al snel dat haar passie ligt in het aansturen van commerciële teams. Dit heeft ze gedaan in verschillende rollen en bedrijven, onder andere bij Advanced Bionics – onderdeel van Sonova-  met verantwoordelijkheid voor de Benelux, en andere regio’s.

"Ik voel me bevoorrecht dat ik de kans heb gekregen om met inspirerende, hardwerkende en toegewijde mensen te werken sinds ik in juni van dit jaar bij GN kwam. Het bedrijf heeft  een sterke wereldwijde organisatie, een lange geschiedenis van innovatie en waarden die dicht bij de mijne liggen. Ik voel me vereerd en kan niet wachten om te starten als General Manager en bij te dragen aan de missie van GN “Making live sound better’”, zegt Elke.

GN zal de ervaring van Dieter in de hoorbranche ook in toekomst inzetten. Tot 1 april 2020 blijft hij GN Hearing Benelux ondersteunen, daarna zet hij zijn expertise in voor het hoofdkantoor in Denemarken. “Het is een plezier om met een sterk en toegewijd team te werken. We hebben een zeer succesvol jaar gehad door de mooie samenwerking met zowel nieuwe als bestaande klanten. Ik kijk ernaar uit de Benelux-organisatie verder te ondersteunen en bij te dragen aan verdere groei”, zegt Dieter.

Salesteam GN Hearing
De functie van Sales Director, welke Elke Claeys momenteel bekleed, wordt vervangen door de functie van Commercieel Directeur en is momenteel vacant.

Ook voor Silvia Boender, Accountmanager, breekt er een nieuw avontuur aan. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de Nederlandse hoorbranche start zij per 1 januari 2020 in een internationale marketingrol op het hoofdkantoor van GN. Silvia zal vervangen worden door Eddy Hooijer. Eddy heeft zijn sporen verdiend in de optiek branche en is de laatste 19 jaar werkzaam geweest bij de marktleider in contactlenzen.

GAIN kijkt uit naar een prettige samenwerking, waarin we samen werken aan een betere hoorzorg in Nederland en is trots op de eerste vrouw binnen GAIN. 

Elke Cleas 

 

 

 

gerelateerde pagina's: