Uitnodiging GAIN-event 2022 | Complete hoorzorg in kaart

Professional
b2b GAIN-event

Vorig jaar namen we je mee op reis naar de toekomst: hoe zou hoorzorg er over 30 jaar uitzien? Dit jaar staat de reis van de cliënt centraal.

We streven naar een complete benadering van hoorzorg in de verschillende hoorfases in iemands leven. De hoorzorgprofessional gaat hierin een steeds belangrijkere rol spelen.
Ga je weer mee?


COMPLETE HOORZORG IN KAART

Maandag 26 september 2022*

Je kunt het GAIN-event op locatie bijwonen of live online volgen. 

15.30 – 16.00
Ontvangst | Zoetermeer
 
16.00 – 18.30 uur
Programma | Zoetermeer en online
 
18.30 - 19.30 uur
Netwerkborrel met een hapje | Zoetermeer

MELD JE GRATIS AAN


PROGRAMMA

INFORMATIE
We verrijken je kennis over gehoorbescherming, hoorhulpmiddelen, hoortoestellen en gehoorverbetering. Wat zijn de bijzondere huidige en toekomstige ontwikkelingen? Wat laat onderzoek ons zien en hoe spelen we met AI in op de behoefte van de markt?
 
INSPIRATIE & MOTIVATIE
Gastspreker Frans Reichardt, ook bekend als ’de Klantenluisteraar’, inspireert en motiveert te luisteren naar de stem van de cliënt en tegelijkertijd toch niet klakkeloos te doen wat de cliënt zegt. Met humor en middels storytelling neemt hij je mee langs de hele customer journey. 
 
Hoe weet je wat jouw cliënt wil? En hoe weet je of dit ook is waar de cliënt daadwerkelijk behoefte aan heeft? We leren luisteren op verschillende niveaus en we bewegen van het bewustzijn van de cliënt naar tevredenheid, effectiviteit van een behandeling en begeleiding gedurende de hele klantreis. 
 
ACTIVATIE
We geven gehoor aan het vervolmaken van de hoorzorg met campagnes en tools. We zoomen in op verschillende thema’s en voorzien je van praktische insights, voor iedere hoorzorgprofessional direct te vertalen naar diens praktijk.

Meer informatie over het programma volgt snel.

MELD JE NU AAN


Aanmelden kan tot 21 september.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het GAIN-event en StAr-punten worden aangevraagd.

Het event vindt plaats in het auditorium van FME: Zilverstraat 69 te Zoetermeer. Je kunt gratis parkeren in de parkeergarage van FME. Online deelnemers ontvangen voorafgaand aan het GAIN-event de inloggegevens en een link naar het online platform waarop het evenement is bij te wonen. 

Indien je onverhoopt niet kan deelnemen of je wilt het event online volgen, laat dit uiterlijk 21 september weten via e-mail. 

 

*LET OP! Het GAIN-event is verplaatst van 30 mei naar 26 september. Heb je je reeds aangemeld voor 30 mei? Je aanmelding blijft geldig voor het event op 26 september. Mocht je op deze nieuwe datum niet aanwezig kunnen zijn of je inschrijving willen wijzigen naar online deelname of op locatie, laat het ons dan per e-mail weten. 

gerelateerde pagina's: