Nieuwe Akouz Uni-RIC op maat oorstukjes van Comfoor

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

In de zoektocht naar het beste hoortoestel is het gebruikelijk om apparaten van verschillende merken te testen. Hierbij wordt vaak geen maatwerk oorstukje, maar een dome gebruikt. Dit is een universeel ‘parapluutje’ dat je oor in gaat. Dat is jammer, want met een dome zijn voor de klant niet alle features van het hoortoestel hoorbaar.
 
De keuze baseren op maatwerk
Het keuzeproces voor een passend hoortoestel direct beginnen met een kwalitatief hoogwaardig stuk maatwerk. Het is een wens van menig audicien en audioloog om een degelijk vergelijk te kunnen maken in RIC oplossingen van verschillende fabrikanten.
 
Daarom heeft Comfoor de Akouz Uni-RIC ontwikkeld. Een op maat gemaakt RIC oorstukje die te gebruiken is in combinatie met receivers van vrijwel alle merken.

Dit product biedt de audicien de gelegenheid om de klant een hoortoestel te laten ervaren met een maatwerk oplossing waarbij alle kenmerken van het hoortoestel direct optimaal worden benut. 
 
Dit betekent niet dat de Uni-RIC alleen een testproduct is. De Uni-RIC kan gewoon worden gebruikt als maatwerk oorstukje in combinatie met het gekozen hoortoestel.
 
Materiaal
Het product kan worden toegepast in een massieve of een folie uitvoering en wordt gemaakt van Bioflex materiaal, gefinisht met een matte lak die u misschien kent van onze Deep-Fit RIC schaaltjes. De Uni-RIC is verkrijgbaar in 2 varianten: voor een S/M-receiver of een P-receiver. Eventueel extra te kiezen opties zijn: een sleeve voor de folie uitvoering of een conchahaak voor de massieve uitvoering.

 Ga voor meer informatie en bestellingen naar de website van Comfoor.

 

gerelateerde pagina's: