GN Hearing presenteert de Resound ONE™ met M&RIE: Microfoon en Receiver-in-het-oor

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

GN Hearing presenteert de ReSound ONE™: een baanbrekend hoortoestel dat een échte individuele en natuurlijke hoorervaring biedt.

Net als een vingerafdruk, is het gehoor van elke persoon uniek. Toch vangen de meeste hoortoestellen het geluid óp het oor op, wat vaak de geluidskwaliteit in gevaar brengt en de lokalisatie van geluiden nadelig beïnvloed. ReSound ONE™ met M&RIE (Microfoon en Receiver-in-het-oor) verandert dit volledig. Met een nieuwe klasse hoortoestellen waarvan de microfoon en Receiver in het oor zit, benutten gebruikers de volledige werking van de oorschelp om het signaal op te vangen. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Bovendien bevat ReSound ONE de nieuwe All Access Directionaliteit en de door de gebruiker te activeren Ultra Focus-instellingen. Deze eigenschappen verbeteren de spraakherkenning aanzienlijk, terwijl de ruimtelijke waarneming behouden blijft. Ook in complexe luistersituaties.

ReSound ONE biedt ongeëvenaarde oplaadbaarheid en uitgebreide connectiviteitsopties voor streaming en bediening van hoortoestellen. Zowel voor iOS- als Android ™ -smartphones.

Vanaf 27 augustus aanstaande is ReSound ONE te bestellen en verkrijgbaar in verschillende stijlen. 

Meer informatie op de website van GN Hearing Resound of informeer bij een audicien. 

gerelateerde pagina's: