Signia lanceert Augmented Xperience

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

Augmented Xperience verandert de manier waarop u de wereld om u heen hoort. U hoeft zich niet in te spannen om spraak van achtergrondlawaai te onderscheiden, dankzij het nieuwe platform dat gebruik maakt van de Signia Augmented Focus technologie.

Hiermee is het gemakkelijker gesprekken te volgen, zels in moeilijk hoorsituaties en vermindert de luisterinspanning van de hersenen, waardoor u de hele dag meer energie heeft.

Hierbij worden spraak en achtergrondgeluid afzonderlijk verwerkt en wordt er een duidelijk contrast gecreëerd. Vervolgens worden deze weer gecombineerd, wat een uitmuntende spraakhelderheid in een indrukwekkende geluidsomgeving oplevert.

Audiologische innovaties
Augmented Xperience beschikt over twee afzonderlijke processors, die de verschillende signaalgebieden de volle ruimte geven, zonder dat dit ten koste gaat van een ander gebied. Het geluid van spraak en omgeving wordt zo vormgegeven, dat er een uitmuntende spraakverstaanbaarheid wordt geleverd, terwijl omgevingsgeluiden aangenaam blijven klinken.

Belangrijkste innovaties van de revolutionaire Augmented Xperience:

 • e2e wireless 4.0
  Een grote sprong voorwaarts voor echt binauraal horen. De nieuwe ear-to-ear-systeem e2e 4.0 synchroniseert meer binaurale audiogegevens dan ooit, wat zorgt voor een duidelijkere spraakverwerking en een uiterst nauwkeurig richtingsgevoel. Het verhoogt ook de snelheid van de gegevensoverdracht aanzienlijk, wat zorgt voor een veel vloeiender geluidservaring en onhoorbare verschuivingen tussen verschillende instellingen. De latentie is met 60% verlaagd, zodat overgangen tussen verschillende modi niet langer hoorbaar zijn.

 • Hoger dynamisch ingangsbereik
  De microfoons en de ultramoderne analoge ingangsfase kunnen signalen tot 117 dB met een geweldige geluidskwaliteit verwerken. Dat komt heel dicht in de buurt van het volledige vermogen van het menselijk gehoor en zorgt voor een zuiver, helder signaal, bijvoorbeeld bij muziekconcerten.

 • TruEar 360
  De krachtige processing engine maakt een uitzonderlijke TruEar 360 mic-modus mogelijk die de mogelijkheden van het natuurlijke pinna-effect beter dan ooit reproduceert en benadrukt. TruEar 360 benadrukt het verschil tussen geluidsbronnen voor en achter, zodat geluidsbronnen voor en achter gemakkelijker kunnen worden gelokaliseerd.

 • Own Voice Processing (OVP)
  OVP verwerkt de eigen stem van de drager volledig onafhankelijk van alle andere geluiden, waaronder alle andere stemmen. Hierdoor kunt u de hoortoestellen nauwkeurig afstellen voor een optimale hoorbaarheid van de gehele akoestische omgeving, zonder dat dit ten koste gaat van geluidskwaliteit van de eigen stem van de drager.

 • Verbeterde feedbackonderdrukking
  e2e 4.0 synchroniseert in dezelfde fase ook de feedbackonderdrukking tussen de oren, waardoor meer artefacten worden verwijderd voor een vloeiendere algemene geluidservaring.

 • Direct streaming voor iOS en Android
  Augmented Xperience biedt direct streaming voor zowel iOS- als ASHA-compatibele Android-smartphones. Het signaal van een streamingingang wordt onafhankelijk van andere signalen behandeld, waardoor het geluid nog helderder en eenvoudiger te optimaliseren is.

 • 22% langere batterijverbruiksduur

Binnen het Signia AX platform zijn de toestellen Pure Charge&Go AX, de Pure Charge&Go T AX en de CROS Pure Charge&Go AX verkrijgbaar.

Meer informatie vindt u bij uw audicien of op de website van Signia.
 

gerelateerde pagina's: