Starkey breidt Livio AI serie uit

Consument
Professional
De nieuwste hoortoestellen en innovaties

Starkey heeft onlangs de serie Livio AI hoortoestellen uitgebreid met de nieuwe BTE R en biedt hiermee een keuze uit een volledige lijn uit oplaadbare Artificial Intelligence hoortoestellen in alle modellen en bouwvormen.

Livio BTE R
Een zeer klein, elegant en vooral krachtig toestel, leverbaar in maar liefst zeven tinten. Livio BTE R biedt 22 uur gebruiksduur - inclusief één uur streamen - en een matrix van 130/70 dB. De toestellen zijn volledig compatibel met Starkey’s Standard, n Mini Turbo Charger. Al leverbaar vanaf Livio 1000 (ZN Categorie 3) tot en met Livio Edge AI 2400.

De Livio Edge 2400 biedt onder andere valdetectie en alarmering, Edge modus, live vertalen, ingebouwde virtuele assistent, Voice Command, ThriveCare en de best denkbare geluidskwaliteit. Alle Livio hoortoestellen kunnen op afstand worden geprogrammeerd met ‘Hoorzorg waar u ook bent’.

Livio Edge AI hoortoestellen
De Livio AI is het eerste hoortoestel met kunstmatige intelligentie. Het is een "Healthable" hoortoestel met ingebouwde sensoren. Het werd ontworpen met oog op het verband tussen een gezond gehoor en algehele gezondheid. 

De serie kent ook het eerste multifunctionele oplaadbare IHO toestel en is compleet met ‘Hearing Reality’ voor de beste hoorervaring en innovatieve comfort-, ondersteunings- en gezondheidsfuncties.

Starkey hoortoestellen bedienen met Smartphone

Er is sinds kort een slimme nieuwe tool waarmee u eenvoudig kunt zien of een smartphone compatibel is met Starkey hoortoestellen. 

Door eenvoudig met de camera van uw smartphone onderstaande QR-code te scannen wordt direct getest of de desbetreffende smartphone compatibel is. U kunt ook op deze link klikken wanneer u vanaf uw smartphone deze pagina bezoekt.

Deze QR-code is ook gedrukt op een kaartje (formaat visitekaartje) en wordt meegestuurd mee met ieder paar hoortoestellen. Zo kunt u in een handomdraai zien of uw smartphone geschikt is voor de uitgebreide Starkey connectiviteit. U behoudt het kaartje en kunt daarmee ook nog op een later moment een andere smartphone checken en eventueel meteen de Thrive-app automatisch downloaden.

Informeer bij een audicien naar de mogelijkheden. Meer informatie op de website van Starkey.

gerelateerde pagina's: